Wouter Curre

wouter-curre-2

Functie: Chef kok / eigenaar
Leeftijd: 28 jaar
Opleidingen: MAVO
HOM (Horeca Ondernemer Manager)

Eten is al sinds ik me kan heugen mijn grootste passie, als kind stond ik al samen met m’n moeder in de keuken te kokkerellen. Tijdens mijn studie en daar bij behorende stages heb ik mij ontwikkeld tot een zelfstandig werkend kok met de ambitie om een eigenzaak te gaan beginnen. Deze ambitie heb ik al sinds de 2e klas MAVO. Na ongeveer 5 jaar full time als kok te hebben gewerkt heb ik een kans gekregen om voor me zelf te gaan beginnen samen met Maickel. En sinds 01-09-2012 zijn wij de trotse eigenaren van Bistro Restaurant de Heerlijckheid.

Maickel Koster

maickel-koster-2

Functie: Gastheer / Eigenaar
Leeftijd: 28 jaar
Opleidingen: MAVO
HOM (Horeca Ondernemer Manager)

Ik ben al ruim 10 jaar vol trots en passie gastheer in hart en nieren. Het in de watten leggen van “mijn” gasten heb ik tot een ware kunst verheven. Na het afronden van mijn studie en stages ben ik aan de slag gegaan in een groot luxe hotel restaurant waar ik de fijne kneepjes van het gastheer vak heb geleerd. Ook ik heb al sinds 2e klas MAVO de ambitie om een eigen restaurant te runnen. En vanaf 01-09-2012 heb ik dan eindelijk met Wouter Bistro Restaurant de Heerlijckheid mogen openen